Polityka Prywatności

Polityka „cookies”

1. Polityka plików „cookies” dotyczy Hurtowni Internetowej oraz strony internetowej, której administratorem jest SMJ Sport Sp. z o.o. Na potrzeby niniejszej polityki administrator wskazuje, iż pliki „cookies” są to dane informatyczne, w szczególności pliki tekstowe, które wysyłane są przez odwiedzane strony internetowe, a następnie przechowywane są w urządzeniach końcowych użytkowników (komputerach).

2. Pliki „cookies” stosowane przez SMJ Sport Sp. z o.o. służą do śledzenia ruchu użytkowników na stronach i podstronach internetowych, których administratorem jest SMJ Sport Sp. z o.o. Informacje uzyskane przy użyciu „cookies” służą administratorowi do celów statystycznych, a także w celu dostarczania użytkownikom treści reklamowych, utrzymywania sesji użytkownika serwisu internetowego pozwalającej na zapamiętaniu ustawień, loginów i haseł użytkownika, a także do mierzenia skuteczności prowadzonych przez użytkownika akcji na witrynie internetowej. SMJ Sport Sp. z o.o. nie wykorzystuje „cookies” do przesyłania użytkownikowi jakichkolwiek informacji za pośrednictwem poczty, maila czy telefonu.

3. SMJ Sport Sp. z o.o. korzysta z następujących plików „cookies”: -         „cookies” sesyjne – pozostają na urządzeniu użytkownika, aż do opuszczenia strony internetowej lub wyłączenia przeglądarki internetowej, -         „cookies” stałe – pozostają na urządzeniu użytkownika przez czas określony w parametrach pliku albo do momentu ich ręcznego usunięcia przez użytkownika.

4.  „Cookies” pozwalają na odczytywanie i zapisywanie informacji jedynie przez stronę, która je utworzyła. SMJ Sport Sp. z o.o. informuje, że nie może mieć dostępu do innych plików znajdujących się na komputerze użytkownika.

5. SMJ Sport Sp. z o.o. informuje, że większość przeglądarek internetowych zawiera ustawienia, które pozwalają na domyślną akceptację „cookies”. W przypadku braku zgody na monitorowanie Państwa aktywności w witrynie internetowej, mogą Państwo w każdej chwili wyłączyć w swojej przeglądarce obsługę plików „cookies”. Szczegółowe informacje o możliwości i sposobach obsługi plików "cookies" dostępne są w ustawieniach oprogramowania, tj. przeglądarki internetowej.

6. W celu zarządzania plikami cookies w przeglądarce należy z poniższej listy wybrać właściwą przeglądarkę, a następnie postępować zgodnie z instrukcjami

  • Przeglądarka Firefox
  • Przeglądarka Chrome
  • Przeglądarka Internet Explorer
  • Przeglądarka Opera
  • Przeglądarka Safari
  • Android
  • Windows Phone
  • Blackberry

7. Zgromadzone dane nie będą przedmiotem przekazania lub ujawniania innym podmiotom, w tym nie będą sprzedawane lub wymieniane. W celu realizacji umowy Hurtowni Internetowej może udostępniać zebrane od Państwa dane do następujących podmiotów Firma Kurierska DHL. W takich przypadkach ilość przekazywanych danych ograniczona jest do wymaganego minimum.

8. Nie podlegają zmianie lub usunięciu dane wykorzystane do obsługi transakcji zakupu. Nie podlegają zmianie lub usunięciu także dane zbierane automatycznie.

9. Serwer, na którym przechowywane są dane chroniony jest przed dostępem osób nieupoważnionych i przed nieuprawnionym ujawnieniem lub wykorzystaniem danych osobowych. Również dane osobowe przesyłane drogą elektroniczną są chronione przed dostępem nieuprawnionych osób.

10. SMJ Sport Sp. z o.o., jako właściciel strony internetowej oraz Sklepu Internetowego oświadcza, że dołoży wszelkich starań w celu zapewnienia rzetelnej realizacji polityki prywatności, zwłaszcza właściwego zabezpieczenia powierzonych danych osobowych. 

11. W przypadku dostrzeżenia niezgodności między niniejszą polityką prywatności a funkcjonowaniem strony lub Hurtowni Internetowej, wszelkie uwagi należy zgłaszać na adres: biuro@smjsport.pl. Po weryfikacji uwag, bezzwłocznie zostaną podjęte odpowiednie działania w celu usunięcia niezgodności.

12. Zmiany polityki prywatności będą ogłaszane na niniejszej stronie.   Administratorem danych osobowych w rozumieniu ustawy o ochronie danych osobowych jest właściciel Serwisu:  SMJ SPORT Sp. z o.o., z siedzibą w Warszawie pod adresem: ul. Dzielna 11, 01-023 Warszawa, o numerze NIP: 5272610399 oraz REGON: 141972604, KRS: 0000335477

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixelpixel